Over Yoga Mission

Liefs, Sandra

Over Yoga Mission

Mijn missie is om jou in contact te brengen met wie je werkelijk wilt zijn op een milde en liefdevolle manier.

Bewust zijn, meer voelen in plaats van denken en keuzes maken die bij mij passen, dat is waar yoga enorm aan bijdraagt in mijn leven. Tijdens een dynamische baan als inkoopster waarbij ik veel reisde, was één uur yoga per week heerlijk. Het was fijn om met mijn lichaam bezig te zijn en na een les enorme kalmte te ervaren. Ik had altijd een ´vol hoofd´ wat niet per se vervelend was, want ik zat altijd boordevol plannen, maar ik miste focus. In de hectiek van de dag ging ik door en nam geen tijd om even stil te staan en me af te vragen wat ik echt wilde en voelde, want ik leefde vanuit mijn hoofd en niet vanuit mijn hart. Toen ik me daar bewust van werd, wilde ik graag verandering en werd ik nieuwsgierig naar de achtergrond van yoga. Zo is mijn passie voor yoga ontstaan.

Na een aantal maanden reizen besloot ik om, eenmaal terug in Nederland, de internationaal erkende docentenopleiding voor Vinyasa-Hatha yoga te volgen. Naast Vinyasa-Hatha yoga ben ik opgeleid om Yin Yoga, Zwangerschapsyoga, Massages op een warm water kussen en Babymassage met baby yoga te geven.

In 2018 ben ik moeder geworden van een prachtzoon Tijn en heb ik mogen ervaren dat Zwangerschapsyoga enorm kan bijdragen aan de voorbereiding op dit life-changing event, één groot avontuur met ups en downs. Ik leerde contact te maken met mijn lichaam en kind, kracht opbouwen, angst omarmen, rustmomenten in bouwen en omgaan met alle veranderingen, zowel fysiek als mentaal. Graag wil ik alle (aanstaande) moeders dit laten ervaren.

Na de bevalling vond ik het lastig tijd te nemen voor mezelf en weer kracht op te bouwen nadat mijn lichaam een enorme prestatie had geleverd. Een geschikte yogales waarbij ik dit kon ervaren heb ik niet gevonden en daarom ben ik deze zelf gaan ontwikkelen en geef ik naast Zwangerschapsyoga ook info over je herstel wat geïntegreerd is in de cursus Babymassage en baby yoga. In 2021 ben ik bevallen van dochter Olivia en met 2 kinderen is het des te meer een uitdaging tijd voor jezelf vrij te maken. Een Dagretreat in de buurt van huis is dan een fijn cadeautje en deze organiseren we voor vrouwen én speciale edities voor zwangeren.

Wat me passioneert in het les geven is om mijn kennis te kunnen delen en bij te dragen aan het bewust zijn van mijn deelnemers, zowel beginners als ervaren yoga beoefenaars. Stralende, kalme gezichten en ontspannen lichamen & geest na een les, daar doe ik het voor! Het gaat niet om de houdingen perfect uitvoeren, al is een goede basis zeker belangrijk, maar yoga gaat over veel meer dan dat. Ik combineer oude wijsheden met nieuwe kennis vanuit de yoga filosofie, ayurveda & kinesiologie. Om persoonlijke aandacht te kunnen garanderen, bestaan de groepen uit maximaal 16 deelnemers. Yoga is voor iedereen en dan heb ik de tijd en aandacht om de les af te stemmen op jouw mogelijkheden.

In mijn lessen laat ik je op een bewuste en milde manier inspannen en ontspannen, staat de ademhaling centraal en worden de houdingen in een rustig tempo uitgevoerd. Wij willen dat iedereen zich op z’n gemak voelt en zichzelf mag zijn op onze groene plek in Amersfoort Vathorst bij Natuurboerderij de Brinkhorst en in mijn praktijkruimte voor soul sessions, massages & 1-op-1 sessies.

Met aandacht je eigen grenzen leren kennen en hierop vertrouwen. Niet alleen op de mat, maar juist ook in je dagelijkse leven.

Ervaar yoga in een ontspannen en veilige sfeer. Voel je welkom!

 

Maak kennis met onze docenten: