ONLINE PROGRAMMA ‘DIT BEVALT ME WEL’

Hoe creëer je een ontspannen zwangerschap voor jezelf en bereidt je je voor op je bevalling zodat je jouw regie kunt nemen en je deze periode met vertrouwen en bewust beleeft. Dat is waar deze uitgebreide zwangerschapscursus voor staat.

Ik leer je een positieve mindset bepalen en je lichaam voelen, zodat je je eigen keuzes kunt maken tijdens je zwangerschap en bevalling. Hierdoor beleef je de zwangerschap bewuster en kun je vol vertrouwen je bevalling en kraamtijd tegemoet gaan. Dus echt even anders dan de meeste reguliere zwangerschapscursussen. 3 modules, 20 lessen met info & inspiratie video’s audio-oefeningen, ademhalingstechnieken, ontspanningsoefeningen, zwangerschapsyoga en e-books (ook voor je partner). Op deze pagina vindt je alle informatie of bekijk de instructievideo. Bel of mail gerust bij vragen (nr 06-23215295 of sandra@yogamission.nl)zwangerschapscursus zwangerschapscursus zwangerschapscursus

GRATIS RELAXED ZWANGER 10-DAAGSE ONLINE CURSUS

Speciaal voor jou om kennis met me te maken deze gratis challenge voor jou! Dagelijks ontvang je een korte video of audio-oefening om even stil te staan bij het moois wat in je groeit. Verbinding maken, uit het hoofd met je hart. Op een tijdstip dat het jou uitkomt en om even tijd voor jezelf te nemen. Je leert bewust stil te staan bij het avontuur van zwanger zijn én te ervaren hoe je op een simpele manier rust en ontspanning in kunt bouwen in je dag. Simpel, effectief en afwisselend, zodat je aandacht geeft aan jezelf en het prachtige kindje wat in je groeit. Maak de komende 10 dagen 10-15 minuten tijd voor jezelf vrij en het ontspannen kan beginnen!  Doe gratis mee door je hier aan te melden. Geniet ervan!