Weekrooster & Locaties

Met je abonnement of leskaart heb je toegang tot alle lessen en locaties. Kijk wat het beste past en boek je wekelijkse les via het reserveringssysteem MomoYoga.  Liever eerst een proefles zonder account? Vul dan het aanmeldformulier in op de website. De yogalessen worden gegeven op drie locaties, waarvan twee locaties in Amersfoort Vathorst & één in Hooglanderveen. Er is op alle locaties voldoende gratis parkeergelegenheid.LET OP! De locatie van de desbetreffende les staat vermeld op het rooster waar je ook reserveert.

ROUTEBESCHRIJVING

  1. Locatie Theater De Kamers. Je vindt De Kamers op Wezeperberg 1, naast sporthal de Brink en De Marke, de rode deur is de ingang en de lessen vinden plaats in de Bovenkamer (2de etage).
  2. Locatie Natuurboerderij De Brinkhorst, Wageningseberg 43. Midden in het groene hart van Amersfoort Vathorst. naast restaurant ‘Hey Pannenkoek’. Loop door het hek naar binnen en ruimte bevindt zich rechts achterin.
  3. Locatie Hooglanderveen: Yogamoment, Van Tuyllstraat 18 in Hooglanderveen (loop het hek door helemaal achter in de tuin bevindt zich de yogaruimte).

Maandag:

  • 18:45 Yin (Sandra)
  • 19:30 Hatha (Terri)
  • 20:15 Zwangerschapsyoga (Sandra)

Dinsdag:

  • 19:00 Hatha (Anja)
  • 19:15  Zwangerschapsyoga (Sandra)
  • 20:30 Yin (Sandra)

Woensdag:

11:30 Hatha Fundamentals  ONLINE (Terri)

Donderdag:

20.30 Yin (Marion)

Vrijdag:

19:00 Hatha (Sandra)

Zondag:

09:30 Hatha (Sandra)

Bekijk en reserveer nu.

Alle lessen tijdelijk online