Retreats

Sandra Hulsman-Van Andel (Retreats samen met Sandra W.)

Afgelopen jaren heb ik, Sandra Hulsman- van Andel, middels yoga, meditatie en communicatie veel mensen mogen begeleiden in hun mentale en fysieke gezondheid. Doel van de lessen en workshops is altijd om te leren voelen wat je lichaam je vertelt en je hier bewust van te worden. Dat is de eerste stap naar het bewandelen van jouw pad, het bereiken van jouw doelen.

Ik hou ervan om settings te creëren waarin mensen zich verbinden met hun innerlijke en uiterlijke aard, moedige vragen stellen, zichzelf en hun betekenis voelen – om vervolgens vanuit deze verbinding te kunnen handelen.

Ik heb communicatiewetenschappen, psychologische vakken, culturele en sociale antropologie (MA) en talen gestudeerd in Groningen en Buenos Aires. Een goede rationele basis die ik de laatste jaren aanvul met spirituele kennis; van yoga, zenmeditatie en massage tot kennis van de natuur, gezondheid en de seizoenen. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in yoga coaching en therapie, waarbij lichaamsanalyse, karakterstructuren, chakraleer, ayurveda en kennis van lichamelijke en psychosomatische klachten de basis vormen voor het maken van een yoga behandelplan om je zo via 1 op 1 begeleiding te kunnen helpen bij lichamelijke, emotionele en fysieke klachten.

Dit alles neem ik mee in mijn lessen, workshops en retreats die ik met veel passie geef. Voor iedereen iedereen die zijn gevoelskant en fysieke lichaam wil stimuleren en daarmee bewuster en gebalanceerder in het leven kan staan als mens, vrouw, moeder. Ontmoet mij samen met Sandra Welten tijdens één van de fijne (Dag) Retreats die we verzorgen.