docent marion

Marion van der Linden

In 2006 ben ik met yoga begonnen. Lekker als beweging en ontspanning na een drukke dag op mijn werk. Gaandeweg keek ik elke week uit naar de yogales. Als HSP-er word ik regelmatig overweldigd door het beleven van het leven, wat voor veel stress en spanning zorgt.

Door yoga leerde ik te relativeren, te ontspannen. Yoga zorgt voor de balans in mijn leven en is voor mij de manier om mijn hoofd even leeg te maken, aanwezig te zijn in het nu en om bewust contact te maken met mijn lichaam. In 2012 besloot ik een yogaopleiding te doen om me te verdiepen in yoga en begon met een vierjarige Dru yoga opleiding. In het tweede jaar ben ik al met yogales gaan geven. In 2017 is mijn fascinatie voor yin yoga ontstaan. Het diepe stretchen en langere tijd in een houding blijven, zorgt voor diepe ontspanning en het ervaren van meer ruimte in het lichaam. Het besef van tijd valt weg. Je leert te zijn met dat wat er is, helemaal in het hier en nu.

Mijn lessen breng ik vanuit zachtheid, aandacht en met humor. In mijn lessen zijn je eigen inzichten, gevoelens, ontspanning en het bewust worden van je adem belangrijk. Ga zelf ontdekken welke voordelen en goede dingen yin yoga jou kan bieden. Je bent van harte welkom in mijn les!

Marion