Docente Amon

Amon Krijger

De yoga die ik geef is meer dan alleen fysiek, het is tevens een reis door heel het Bewust Zijn. De adem neemt een centrale rol in en is een verbindend element tussen lichaam en geest. De adem kan lagen in jezelf zichtbaar maken waar je soms niet eens bewust van bent. De nieuwsgierigheid mag je naar binnen richten om je spanning, je ademhaling, het denken te ontmoeten. Door met aandacht en compassie aanwezig te zijn kan je de blokkades die je door te leven hebt opgebouwd vrij maken. In mijn lessen Hatha en Meditatie breng ik de kwaliteit van oplettendheid over die doorwerkt in het dagelijks leven. Spelen met yoga is een belangrijk element. Het maakt dat je met zachtheid en plezier je weg kan vinden naar binnen en uiteindelijk naar buiten.

In 2012 ben ik in aanraking gekomen met Tibetaanse Yoga (Kum Nye) en daar is een start gemaakt van innerlijk werk. Deze Boeddhistische vorm komt voort uit eeuwenoude kennistradities over lichaam, adem en bewustzijn. Vijf jaar lang heb ik mij verdiept en verbonden met het werk wat uiteindelijk maakte dat de liefde voor de yoga steeds groter werd en besloten heb om in 2018 een opleiding te starten die erkend is: Saswitha. Het intensief verbinden met Yoga heeft ervoor gezorgd dat ik beter ben gaan voelen. Dat houdt in dat ik beter contact heb leren maken met wat er in mijn fysiologie afspeelt. En daar hoef je helemaal niets mee, behalve ervaren!

Naast de yogalessen die ik geeft, begeleid ik met Pad van de Krijger mensen met vraagstukken aan de hand van Aimée kaarten. Tevens ben ik Reiki master en behandel mensen met diversen klachten op afstand en ben ik ademcoach en kan in individuele sessies je ondersteunen met het hervinden van de adem.
    • .