• Yoga Mission - Sandra Welten

    Zwangerschaps yoga

Zwangerschapsyoga Amersfoort

Zwangerschapsyoga is een effectieve manier om jou als zwangere vrouw te ondersteunen en voor te bereiden op de bevalling en het moederschap. Ontspanning, rust, vertrouwen, concentratie, kracht en verbinding staan centraal. Op holistische wijze besteed ik aandacht aan zwangerschap, bevalling, moeder en kind. Geen gepuf en niet zweverig, wél effectief zodat je met vertrouwen dit avontuur aan kunt gaan.

Voordelen van Zwangerschapsyoga

Ervaar rust, ontspanning en kracht in deze bijzondere periode. Neem tijd voor jezelf en sta stil bij je veranderende lichaam en wat jij op dit moment nodig hebt. Zwangerschapsyoga draagt bij aan een goede voorbereiding op de geboorte van je kind en geeft je vertrouwen. Neem afstand van alle hectiek in het dagelijkse leven en gun jezelf een moment van rust, ik ondersteun je vanuit mijn kennis en eigen ervaring.

Opbouw lessen

De lessen bestaan uit simpele en effectieve houdingen om kracht op te bouwen, bewust te worden van het bekken, ademhalingstechnieken, contact maken met je kind, mindfulness en ontspanningsoefeningen. Er is aandacht voor de veranderingen in je lichaam en hoe je om kunt gaan met specifieke zwangerschapsklachten en pijn. Je ontmoet andere vrouwen en er is ruimte voor al je vragen. De lessen worden gegeven in kleine groepen zodat persoonlijke aandacht gegarandeerd is. De lessen duren 60 minuten, zijn zonder partner en voor iedereen geschikt, ook als je nog nooit yoga hebt gedaan. De houdingen worden altijd aangepast aan jouw lichaam en mogelijkheden op dit moment. Ervaar rust, ruimte en balans in deze bijzondere periode en leer vertrouwen op jouw lichaam.Eens per 2-3 maanden wordt er een Eendaagse Zwangerschapscursus met partner ingepland. Vertel hem of haar dat het niet zweverig is, je geen yoga gaat doen en maar één keer hoeft mee te gaan om te leren optimale ondersteuning te geven tijdens je bevalling. Ook geef ik privé bevalcursussen. Data & info lees je hier. &.

Starten kan vanaf 14 weken tot vlak voor de bevalling. De lessen worden gegeven in een ontspannen en veilige sfeer in Amersfoort (Vathorst). Meer informatie over de tarieven en de lestijden vindt je hier. Wil je weten of mijn lessen bij je passen? Meld je aan voor een proefles of neem contact met me op.