• Yoga Mission - Sandra Welten

  Cursussen

  &

  Events

Introductiecursus Yoga Basics

Nieuwsgierig naar  yoga, wat  het is, wat het met je kan doen en hoe je het veilig en met plezier kunt beoefenen? Dan is deze introductiecursus wat voor jou. Sinds enkele jaren geef ik deze cursus met heel veel plezier en  jij bent van harte welkom. Ik help je graag om te kijken of yoga wat voor jou is en kan betekenen. Én je krijgt 2 gratis proeflessen zodat je kunt kijken welke les goed bij je past.

In deze 3-weekse cursus laat ik je kennis maken met de achtergrond van yoga, de diversiteit aan yoga vormen en waar te beginnen als je nieuw bent. Op een rustig tempo met de nodige uitleg en ruimte voor vragen. Je leert ontspannen en luisteren naar de mogelijkheden van jouw lichaam op dit moment. Je maakt kennis met ademhalings-, bewegings- en ontspanningstechnieken die je in de praktijk vrijwel direct kan toepassen. Na de cursus kun je met vertrouwen instromen in een reguliere yogales, 2 gratis lessen zijn inbegrepen 🙂 Kom het ervaren, in een kleine groep zodat er alle ruimte is voor persoonlijke aandacht, zonder verdere verplichtingen.

Kom je meedoen?

 • Voor wie? Iedereen die kennis wil maken met yoga of meer uitleg wenst dan in een reguliere les, geen yoga ervaring vereist
 • Woensdagavonden 16, 23 en 30 september van 20.15 – 21.30 uur
 • Maximaal 8 deelnemers (we houden 1,5 meter afstand)
 • Kosten € 79 inclusief hand-out en 2 gratis proeflessen (1 maand geldig)
 • Locatie De Kamers in Amersfoort Vathorst
 • Door ervaren yogadocente Sandra van Yoga Mission
 • Aanmelden tot 1 September (vol=vol)

Aanmelden

Zwangere mama’s dagretreat

Speciaal voor alle zwangere mama’s (to be) een uniek mini dagretreat in Amersfoort. Een dag met een intentie voor jezelf en je kind, ademtechnieken, mindfulness, zwangerschapsyoga en tijd om stil te staan bij het wonder dat in je groeit. Juist in deze tijd waarin je lichaam en geest op zoek gaan naar een nieuwe balans, biedt deze dagretreat uitkomst! Gun jezelf deze mooie dag om stil te staan bij jou transformatie van vrouw naar moeder.

Sandra van Welten (Yogamission) en Sandra Hulsman (Bloomyoga) zijn gecertificeerde zwangerschapsyogadocenten (en Yin Yoga, Poweryoga, Babymassage en Zwangerschapsmassage) en laten je deze dag ervaren hoe yoga je kan helpen verbinden met je kind en je sterker en zelfverzekerder maakt. Neem even afstand van alle drukte en laat je in de watten leggen door deze twee ervaren mama’s en zwangerschapsyogadocenten.

Stress en spanning willen we zo min mogelijk in ons lichaam. Ze zijn niet bevorderlijk voor de groei van je kind en een soepele bevalling, daarnaast kan een gespannen lichaam zorgen voor meer kwaaltjes en pijntjes. Daarom gaan we door middel van ademtechnieken en zwangerschapsyoga zachtheid en soepelheid in het lichaam laten ontstaan.

Veel vrouwen ervaren tijdens hun zwangerschap ook onzekerheden en angst, ook hier staan we tijdens het retreat bij stil, het kan helpen om deze gedachtes te delen met andere vrouwen en te ervaren dat je niet de enige bent. We staan stil bij dit bijzondere avontuur waar jij in zit en maken ruimte en tijd voor jezelf. Allemaal met als doel je fysiek en mentaal voor te bereiden op de geboorte van je kindje.

Kom je meedoen?

Kom ook genieten van deze dag samen met een kleine groep andere vrouwen. (Corona-proof, aantal plekken beperkt)

 • Voor wie? Zwangeren vanaf 14 weken, geen yoga ervaring vereist
 • Zaterdag 24 oktober 2020 van 9.30 tot 14.00 uur
 • Maximaal 7 deelnemers
 • Kosten € 89 inclusief lunch
 • Locatie Yoga Moment  in Hooglanderveeen (Amersfoort Vathorst)
 • Door mama’s en yogadocenten Sandra van Yoga Mission en Sandra van Bloomyoga
 • Aanmelden tot 1 September (vol=vol)

Aanmelden

 

Bevallen mama’s dagretreat

Wauw wat een prestatie heb je geleverd, daar mag je trots op zijn! Deze periode kan overweldigend, intens maar ook fijn zijn. Het is even wennen om een balans te vinden en van al het zorgen wordt je moe, dus neem even een halve dag tijd voor jezelf! Deze mini retreat wordt gegeven in Amersfoort op zaterdag 7 november 2020. Laat je heerlijk in de watten leggen door twee ervaren yoga- & massagedocenten; Sandra van Welten van Yoga Mission & Sandra Hulsman- van Andel van Bloomyoga. Het retreat wordt gegeven op een prachtige locatie in Amersfoort, nabij het bos.De nadruk ligt op ontspanning, niets hoeven, maar even genieten van me-time. We starten met kennismaken en een diepe meditatie, gevolgd door zachte herstelyoga, een heerlijke lunch, informatie en hoe je simpel en effectief rustmomenten kunt inbouwen in jouw dag en een mama closing cirkel. Kortom; Een holistische dag om helemaal tot rust te komen en even stil te staan bij deze intense periode. Baby meenemen mag, maar hoeft niet. Gun jezelf deze heerlijke dag en we kijken er naar uit je te ontmoeten! Aanmelden tot 1 oktober (vol = vol, 7 plekken)

Kom je meedoen?

Kom ook genieten van deze dag samen met een kleine groep andere vrouwen. (Corona-proof, aantal plekken beperkt)

 • Voor wie? Bevallen mama’s (vanaf ongeveer 5 weken)
 • Zaterdag 7 november 2020 van 9.30 tot 14.00 uur
 • Maximaal 7 deelnemers
 • Kosten € 89 inclusief lunch
 • Locatie Yoga Moment  in Hooglanderveeen (Amersfoort Vathorst)
 • Door mama’s en yogadocenten Sandra van Yoga Mission en Sandra van Bloomyoga
 • Aanmelden tot 1 Oktober (vol=vol)

Aanmelden

YogaFestival Amersfoort 2021

Yoga, meditatie, healthy food en meer…

Op 5 & 6 juni 2021 vindt de derde editie van Yoga Festival Amersfoort plaats. Tijdens dit intieme festival staat Verbinden, Bewust worden & Ontwikkelen centraal. Natuurlijk is er veel aandacht voor yogalessen, maar er is meer, veel meer! We bieden je de mogelijkheid om je te verdiepen in de “Yoga Lifestyle”. Voel je welkom in onze lessen, bij onze workshops en op de inspirerende locatie waar je kunt proeven, groeien en ontmoeten. Zelf mag ik ook weer lessen verzorgen, yes! Meer info en tickets: www.yogafestivalamersfoort.nl

Aanmelden