• Yoga Mission - Sandra Welten

  Retreats

   

  Retreats

Feminine Dagretreats

Ben jij, prachtige vrouw, op zoek naar kwalitatieve tijd voor jezelf en wil je meer inzicht in je gevoelens en verlangens? Even stilstaan bij jezelf om vanuit daar weer ruimte en energie te ervaren? Wil je daarnaast een gedegen retreat volgen gebaseerd op de klassieke yogafilosofie (Patanjali), met een flinke vleug vrouwelijkheid? Gun jezelf dan een heerlijk Dagretreat bij Yoga Mission & Bloomyoga!`

Onze missie is vrouwen en mama’s in contact brengen met hun essentie. Dat begint bij ontspannen en stil worden, maar ook door emoties en ervaringen te doorvoelen en te verwerken. Misschien ken je het achtvoudige pad naar lichter leven van Patanjali wel; het fundament van yoga. Waarin leefstijltips, liefde voor jezelf, yogahoudingen, adem, focus, concentratie, meditatie en verlichting centraal staan. In onze dagretreats komen veel van deze stappen aan bod in een mooie mix, toegankelijk van beginner tot gevorderde yogi. Onze retreats laten jou connecten met jezelf zodat je dichterbij je essentie komt, er helderheid zal ontstaan. Dit is echt een retreat zoals yoga bedoeld is. Ontspannen, gezellig en vanuit zachte vrouwelijke kracht. Kom je het ook ervaren?

Programma

We bieden een gevarieerd programma dat altijd aansluit bij het seizoen en de tijd van het jaar. We bouwen het programma op om jou te laten ontspannen en tot jezelf te laten komen. Met meditatie- en ademoefeningen creëren we meer rust en ruimte in je hoofd. Onderdelen van deze yogadag zijn yoga, yoga nidra (himalaya traditie), ayurveda, mini-workshop met een thema, meditatie, klankbad met handpan en diverse oefeningen voor focus, creativiteit, bewustwording en inzicht.Tijdens het retreat zijn er heerlijke biologische snacks en een maaltijd en zijn we in een mooie groene omgeving. Deze retreats zijn bedoeld om jou een cadeau aan jezelf te geven. Dit retreat is geschikt van beginners tot meer ervaren yogi’s, iedere deelneemster neemt haar eigen lessen mee. Dit yogaretreat wordt ervaren als divers en volledig, een reset waar je de komende periode veel plezier van hebt.

Onze belofte

Na deze dag ben je weer een stap verder in jouw persoonlijke ontwikkeling. Deelneemsters ervaren inzicht in gedachten en verlangens. Ook ervaren vrouwen meer rust in hun hoofd en nieuwe energie en inspiratie. Lichte en donkere ervaringen krijgen de ruimte en kunnen worden verwerkt. Daarnaast is het mooi om te zien dat deze pure ontmoeting met andere vrouwen inspirerend en helend werkt. Kortom dit yogaretreat is echt een waardevol cadeau voor jezelf. Het winterthema is warmte, verbinding & stabiliteit! 

Doe je mee?

 • Voor wie? Iedereen die behoefte heeft aan een hele dag voor zichzelf en wil samenkomen met een kleine groep andere vrouwen, geen yoga ervaring vereist.
 • Wanneer? zaterdag 13 april
 • Locatie: Bloomboetiek, Zwolseweg in Heerde (Veluwe)
 • Investering € 145,- incl. biologische lunch. Leden met een strippenkaart/abonnement krijgen € 10,- extra korting. Early Bird ticket € 129,- (geldt t/m 14 februari)
 • Door eigenaresse en ervaren yogadocente Sandra van Yoga Mission
 • Aanmelden via MomoYoga of het aanmeldformulier (vol=vol)

Aanmelden

l