• Yoga Mission - Sandra Welten

    Retreats

     

    Retreats

Feminine Dagretreats

Ben jij, prachtige vrouw, op zoek naar kwalitatieve tijd voor jezelf en wil je meer inzicht in je gevoelens en verlangens? Even stilstaan bij jezelf om vanuit daar weer ruimte en energie te ervaren? Wil je daarnaast een gedegen retreat volgen gebaseerd op de klassieke yogafilosofie (Patanjali), met een flinke vleug vrouwelijkheid? Gun jezelf dan een heerlijk Dagretreat bij Yoga Mission & Bloomyoga!`

Onze missie is vrouwen en mama’s in contact brengen met hun essentie. Dat begint bij ontspannen en stil worden, maar ook door emoties en ervaringen te doorvoelen en te verwerken. Misschien ken je het achtvoudige pad naar lichter leven van Patanjali wel; het fundament van yoga. Waarin leefstijltips, liefde voor jezelf, yogahoudingen, adem, focus, concentratie, meditatie en verlichting centraal staan. In onze dagretreats komen veel van deze stappen aan bod in een mooie mix, toegankelijk van beginner tot gevorderde yogi. Onze retreats laten jou connecten met jezelf zodat je dichterbij je essentie komt, er helderheid zal ontstaan. Dit is echt een retreat zoals yoga bedoeld is. Ontspannen, gezellig en vanuit zachte vrouwelijke kracht. Kom je het ook ervaren?

Alle info vindt je hier.

Onze belofte

Na deze dag ben je weer een stap verder in jouw persoonlijke ontwikkeling. Deelneemsters ervaren inzicht in gedachten en verlangens. Ook ervaren vrouwen meer rust in hun hoofd en nieuwe energie en inspiratie. Lichte en donkere ervaringen krijgen de ruimte en kunnen worden verwerkt. Daarnaast is het mooi om te zien dat deze pure ontmoeting met andere vrouwen inspirerend en helend werkt. Kortom dit yogaretreat is echt een waardevol cadeau voor jezelf. Het winterthema is warmte, verbinding & stabiliteit!  

Aanmelden

l