• Yoga Mission - Sandra Welten

    Postpartum cursus

Postpartum Cursus Mom Flow & Zen

Wow you did it! Maar dan…na de eerste kraamweek is zo’n beetje alle hulp verdwenen en ben je op jezelf aangewezen wat betreft de zorg en het uitvogelen van hoe het werkt met je baby. Dat is intens. Als mama van 2 jonge kinderen weet ik als geen ander hoe dit kan voelen. Intens, fijn, vreselijk, onzeker alles zo’n beetje. En hoe fijn is het dan om samen te komen met andere mama’s en aandacht te besteden aan je herstel en het delen van wat er speelt op dat moment. Iedereen ervaart het anders en alles is ok en mag er zijn. Dit is de reden waarom ik deze Postpartum cursus ben gestart. Het is fijn om weer fysiek bezig te zijn en te bewegen, maar ontspannen is net zo fijn (en vaak heel hard nodig). Dus combineren we deze twee en is er aandacht voor iedereen in de groep. Zodat je mee kunt doen binnen de mogelijkheden voor jou op dat moment. Je even voor jezelf mag zorgen en weer werkt aan spieropbouw en balans (fysiek & mentaal).

Deze postpartum cursus is uniek. Ik verweef alle kennis die ik inmiddels heb opgedaan in het begeleiden van zwangeren en mama’s door middel van cursussen en privé sessie, mijn kennis op het gebied van yoga, werken met energie, coaching, massage, mindfulness en wel het allerbelangrijkste: mijn eigen ervaringen uit het moederschap.

Met een groep van max. 12 vrouwen komen we samen en neem ik je in 8 weken mee om weer je lijf te voelen, kracht op te bouwen, je adem door je hele lijf te laten stromen en het baarmoedergebied aandacht te geven, te ontspannen, hormonen in balans te brengen en wanneer je er behoefte aan hebt je verhaal te mogen delen.

Meedoen kan vanaf 6 weken en na een keizersnede adviseer ik minimaal 8-10 weken te wachten. Ik spreek je graag voorafgaand aan de cursus om te kijken of het startmoment voor jou passend is.

Data & Investering

Voorjaar: maandag 6, 13, 20, 27 februari, 6, 13, 20, 27 maart. (VOL)

Zomer: maandag 8, 15, 22 mei, 5, 12, 19, 26 juni, 3 juli (VOL)

Najaar: maandag 28 aug, 4, 11, 18, 25 september, 9, 23 & 30 oktober (max 12. plekken)

Tijd: 20.30 – 21.45 uur bij Locatie Natuurboerderij de Brinkhorst, Wageningseberg 43 in Amersfoort Vathorst.

Investering: € 159,- voor de gehele cursus inclusief hand-out & audio-oefeningen. Leden die Zwangerschapsyoga hebben gevolgd met een rittenkaart krijgen korting en betalen € 139,-

Vragen? Bel me gerust op 06-23214295 of stuur een e-mail naar sandra@yogamission.nl. Aanmelden kan via het aanmeldformulier. Sta je al ingeschreven dan kun je via je account in MomoYoga deze cursus reserveren.