• Yoga Mission - Sandra Welten

  Ouder & Kind Activiteiten

   

  Retreats

We organiseren diverse ontspannen workshops & droomreizen voor ouder & kind. Samen in verbinding en ontspanning & plezier gegarandeerd.

Ouder & Kind Yoga

Kinderyoga & Dansjuf Ilona neemt jullie op een speelse manier mee in het land van kinderyoga & mindfulness.Met telkens een ander thema passend bij de seizoenen verrast ze de kinderen en laat ze bewegen, leert ze masseren en vooral ook hoe ze zich happy kunnen voelen in hun eigen lijf. Samen met ouder, opa, oma, familielid of buuf is het telkens weer een feestje om te zien hoe er verbinding ontstaat en alle ontspannen koppies onze yogastudio verlaten.Een heel fijn moment samen met je kind(jes). Welkom vanaf 2,5 jaar tot ongeveer 8 jaar. Geen yoga ervaring nodig!

  Datum: zondag 19 november

  Tijd: 11.15 – 12.15 uu

  Docent: Kinderyoga & Dansdocente Ilona Kruijt

  Investering:  € 25,- voor ouder & Kind samen

  Aanmelden: via MomoYoga of de aanmeldlink

Aanmelden

Ouder & Kind Dansexpressie met Klank (2,5 – 6 jr)

De kinderen en volwassenen worden samen uitgenodigd om op dansavontuur te gaan waar de fantasie vrijuit mag stromen! Met live muziek, betoverende attributen en wondermooie aankleding, is het een kleurrijke beleving vol verassingen! We starten met speelse aardingsoefeningen om rustig te landen bij onszelf. Lekker in beweging om plezier te maken. We eindigen met een klankbad en wondermooie lichtjes om tot ontspanning te komen.Linda neemt je mee op avontuur waarin je je verwondert, geniet & laat meebewegen op de mooie klanken.

Datum: zondag 8 oktober

Tijd: 11.15 – 12.15 uu

Docent: Linda van De Dansende Vlinder

Investering: € 25,- voor ouder & Kind samen

Aanmelden: via MomoYoga of de aanmeldlink

Aanmelden

Ouder & Kind Droomreis met Klankbad (7 jr & ouder)

Met een geleide fantasie verhaal, worden de kinderen en volwassenen mee op reis genomen door de verbeeldingskracht, vol fijne ervaringen en prachtige beelden, die een positief gevoel geven! Met een breed scala aan muziekinstrumenten maakt Linda er passende muziek bij, waardoor alle droomervaringen op een dieper niveau gevoeld kunnen worden. Dit is een liggende klankreis, om samen met je kind te genieten van rust, ontspanning & om weg te dromen. Het helpt prikkels verwerken en om je comfortabel te voelen in je lijf. Super om de drukke schoolweek ontspannen te starten.Linda neemt je mee op reis waarbij je alles mag loslaten, genieten & opgeladen naar huis gaat.

Datum: zondag 8 oktober

Tijd: 12.30 – 13.30 uu

Docent: Linda van De Dansende Vlinder

Investering: € 25,- voor ouder & Kind samen

Aanmelden: via MomoYoga of de aanmeldlink

Aanmelden