• Yoga Mission - Sandra Welten

    Massages & Behandelingen

Zoek je rust en ontspanning en wil je jezelf verwennen of iemand een origineel cadeau geven? Dan ben je bij Yoga Mission in goede handen! De massage is bij je thuis zodat je de deur niet uit hoeft en je helemaal op je gemak kunt voelen. Kies je gewenste massage/behandeling en vul het formulier in, mail je verzoek naar sandra@yogamission.nl of bel 06-23214295. Geef je deze ontspanning aan iemand cadeau? Dan stuur ik je met liefde een cadeaubon.

Reserveren

 

Sans Soul Session Massage

Laat je weg zakken op het warm waterkussen zodat je los kunt komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest. Aandacht en aanraking brengen ontspanning en laten je in contact komen met je intuïtie. Even uit je hoofd en niets hoeven te doen, alleen te ontvangen.Een Sans Soul Session waarbij ik holistische te werk en invloeden vanuit Ayurveda, Yoga, Kinesiologie, Energie & Bio-Release massage combineer. Met natuurlijke massageolie en etherische oliën wordt je hele lichaam gemasseerd met als doel het lichaam & geest helemaal te laten ontspannen, blokkades op te lossen en klachten te verlichten.Het woord massage alleen dekt niet de lading. Zie het als een totale re-set voor je hele systeem. We werken samen vanuit de energie en het zelf herstellend vermogen van het lichaam, om zo weer te mogen ervaren wie jij in essentie bent.

Voor wie?

Wil je, prachtige vrouw, helemaal tot rust komen en even helemaal niets moeten? Dan is deze helende massage een cadeautje aan jezelf. Het warm waterkussen zorgt voor een diepere ontspanning en is extra prettig bij stijfheid en klachten in rug en schouders. Een op maat gemaakte behandeling zonder zweverigheid, waar je van oplaadt. En…je hoeft de deur niet uit want ik tover jouw (woon)kamer om tot een serene plek.

Investering

Optie 1: Sans Soul Session Massage: € 95,- (75 min totaal inclusief voorgesprek & full body massage)
    Optie 2: Sans Soul Session Selfcare Pakket € 185,- (2 uur totaal)
Bestaande uit:
    ♡ Welkom theemoment
♡ Voetenbad
    ♡ Uitgebreide full body massage
♡ Geleide meditatie  of Yoga Nidra met klankbeleving (live muziek)
    ♡ Afsluiting
Lees meer over Sandra zodat je weet wie je in huis haalt. 

Zwangerschapsmassage & Postpartum Behandelingen

Al mijn aanbod voor zwangeren en mama’s vindt je hier.


Toelichting Massages

Eerste 5 km zijn voor mijn rekening. Daarna € 0,55,- per kilometer. Werkgebied: Amersfoort, Hoevelaken, Nijkerk, Achterveld, Bunschoten-Spakenburg, Zeewolde, Putten, Soest, Baarn, Utrecht, Hilversum, ’t Gooi, Apeldoorn, Voorthuizen, Ermelo & Harderwijk. Parkeerkosten exclusief. Women only!De behandelingen zijn bij je thuis en worden altijd afgestemd op jouw persoonlijke wensen, om je helemaal op je gemak te laten zijn. Te reserveren bij Sandra op alle werkdagen behalve donderdag. Geef je voorkeur aan in de reservering. 

Boek nu