• Yoga Mission - Sandra Welten

  Massages & Postpartum behandelingen

Zoek je rust en ontspanning en wil je jezelf verwennen of iemand een origineel cadeau geven? Dan ben je bij Yoga Mission in goede handen! De massage is bij je thuis zodat je de deur niet uit hoeft en je helemaal op je gemak kunt voelen. Kies je gewenste massage en vul het formulier in, mail je verzoek naar sandra@yogamission.nl of bel 06-23214295. Geef je deze ontspanning aan iemand cadeau? Dan stuur ik je een cadeaubon per post.

Reserveren

Zwangerschapsmassage

Zie je jezelf al op de massagetafel liggen? Op een licht schommelend warm waterkussen wat ervoor zorgt dat je spieren gemakkelijk ontspannen en dat zich aanpast aan de vorm van je lichaam word je heerlijk gemasseerd. De temperatuur van het waterkussen wordt aangepast aan het seizoen en aan jouw wens. Ervaar de geur van de massageolie met etherische oliën die veilig zijn voor jou als zwangere en je mag jezelf helemaal laten gaan. Je kunt zowel op je rug als op je zij liggen zodat het hele lichaam gemasseerd kan worden.

Voor wie?

Een Zwangerschapsmassage is heerlijk om te ontvangen en draagt bij aan het welzijn van jou en je kindje. Een moment van ontspanning waarbij je helemaal niets hoeft te doen, alleen te genieten. Je mag je volledig over geven, zodat het bijdraagt aan lichamelijke en mentale rust en het verlichting kan geven aan klachten zoals vermoeidheid, stress en lichamelijke ongemakken.De Zwangerschapsmassage kan tot het einde van je zwangerschap en is bij je thuis, zodat je zelf de deur niet uit hoeft. Alle benodigdheden worden meegenomen.Investering is – € 79,- voor full body (60 min) & € 69,- voor rug/nek/schouders (40 min).

Ontspanningsmassage

Laat je weg zakken op het warm waterkussen zodat je los kunt komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest. Aandacht en aanraking brengen ontspanning en laten je in contact komen met je lichaam. Even uit je hoofd en niets hoeven te doen, alleen te ontvangen. Met natuurlijke massageolie en etherische oliën wordt je hele lichaam gemasseerd met als doel het lichaam helemaal te laten ontspannen en klachten te verlichten.

Voor wie?

Wil je helemaal tot rust komen en even helemaal niets moeten? Dan is deze ontspanningsmassage een cadeautje aan jezelf. Het warmwaterkussen zorgt voor een diepere ontspanning en is extra prettig bij stijfheid en klachten in rug en schouders.Investering is – € 79,- voor full body (60 min) & € 69,- voor rug/nek/schouders (40 min).

Mama Verwen – Postnatale Massage

Een rustmoment voor jezelf na de enorme prestatie die je hebt geleverd. Even niet zorgen voor een ander, maar voor jezelf.Ga lekker liggen op de massagetafel en voel het warme waterkussen onder je. Deze past zich aan de vorm van je lichaam aan en het licht schommelende effect zorgt ervoor dat je makkelijker kunt ontspannen. Heerlijk om weer op je buik te kunnen liggen (ook als je borstvoeding geeft kan dit) Met massageolie wordt je hele lichaam gemasseerd en jij hoeft verder niets te doen. Investering is – € 79,- voor full body (60 min) & € 69,- voor rug/nek/schouders (40 min).

Yoni Steam

Een moment van diepe ontspanning en het (weer) zakken in je eigen lijf. Dit ritueel is al eeuwenoud en wordt door verschillende volken nog steeds toegepast, op heel veel verschillende momenten. Het gebied wat we stomen is de ‘yoni’ en omvat het gebied baarmoeder, eierstokken, vagina en vulva. Met kruiden, speciaal afgestemd op jou begeleid ik je met een meditatie om dit gebied aandacht te geven, te helen, je hormonen in balans te brengen en stil te staan bij deze (intense) periode. Het stomen kan zowel na een natuurlijke bevalling als keizersnede. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat dit een bijzondere ervaring is en weldaad voor het hele lijf (en hoofd).Yoni stomen kan ook ingezet worden bij een verliesgeboorte. Het stomen geeft een gevoel van verzachting en heling op de emotionele wond van het verlies en kan het op deze manier verbinden met je lichaam en helpen om opnieuw vertrouwen in je lichaam terug te krijgen. Zowel bij recent verlies of ouder verlies. De warmte van de stoom kan wat zachtheid brengen in de leegte die je voelt.
Deze behandeling is in combinatie met een massage te boeken. Investering is – € 49,-.

Mama Verwen – Pakket Deluxe

You deserve this!
      • Intake & Intentie
      • Yoni steam + visualisatie
      • Uitgebreide Postnatale massage plus buik/baarmoeder heling
      • Ontspanningsoefening met live muziek op de handpan
      • Afsluiting
Echt een cadeau voor jezelf na de enorme prestatie die je hebt geleverd. Even niet zorgen voor een ander, maar voor jezelf. Nadien voel je je een ander mens, geloof mij 😉Zorg dat er iemand is om voor je kindje te zorgen want we nemen de tijd voor jou! Totale duur ong. 2 – 2,5 uur – Investering  € 195,- totale pakket..

Voor wie?

Deze massage draagt bij aan een moment van rust en ontspanning in je (nieuwe) rol als moeder en draagt bij aan het herstel. Wil je mentale rust ervaren in deze vaak hectische tijd, dan is deze massage geschikt voor jou. Het hele lichaam wordt gemasseerd met natuurlijke massage olie maar de nadruk zal liggen op de schouders, nek en rug omdat deze vaak vermoeid en stijf zijn na de bevalling.Deze massages & behandelingen kunnen op elk willekeurig moment na je bevalling en worden gegeven bij je thuis, zodat je zelf de deur niet uit hoeft en het tussen de (borst)voedingen door gepland kan worden. Alle benodigdheden worden meegenomen. Liever even overleggen wat het meest geschikte moment is? E-mail of bel me dan even dan bespreken we het en kijken we samen wat passend is. 
Female only 🙂

Toelichting Tarieven

*Binnen 5 km reiskosten gratis. Daarna reken ik: € 0,45,- per kilometer. Buiten de regio Amersfoort (Baarn/Soest/Nijkerk/Zwartebroek/Bunschoten/Leusden) reken ik naast de reiskosten € 25,- extra voor de tijd die ik investeer (dit geldt niet voor klanten die yoga of bevalcursus volgen) Vraag naar de voorwaarden in je reservering. Parkeerkosten exclusief.Deze massage bij je thuis wordt altijd afgestemd op jouw persoonlijke wensen, om je helemaal op je gemak te laten zijn. Te reserveren bij Sandra op alle werkdagen behalve donderdag. Geef je voorkeur aan in de reservering. 

Boek nu