• Yoga Mission - Sandra Welten

    Massages

Zoek je rust en ontspanning en wil je jezelf verwennen of iemand een origineel cadeau geven? Dan ben je bij Yoga Mission in goede handen! De massage is bij je thuis zodat je de deur niet uit hoeft en je helemaal op je gemak kunt voelen. Kies je gewenste massage en vul het formulier in, mail je verzoek naar sandra@yogamission.nl of bel 06-23214295. Geef je deze ontspanning aan iemand cadeau? Dan stuur ik je de cadeaubon.

Aanmelden

Zwangerschapsmassage

Zie je jezelf al op de massagetafel liggen? Op een licht schommelend warm waterkussen wat ervoor zorgt dat je spieren gemakkelijk ontspannen en dat zich aanpast aan de vorm van je lichaam word je heerlijk gemasseerd. De temperatuur van het waterkussen wordt aangepast aan het seizoen en aan jouw wens. Ervaar de geur van de massageolie met etherische oliën die veilig zijn voor jou als zwangere en je mag jezelf helemaal laten gaan. Je kunt zowel op je rug als op je zij liggen zodat het hele lichaam gemasseerd kan worden.

Voor wie?

Een Zwangerschapsmassage is heerlijk om te ontvangen en draagt bij aan het welzijn van jou en je kindje. Een moment van ontspanning waarbij je helemaal niets hoeft te doen, alleen te genieten. Je mag je volledig over geven, zodat het bijdraagt aan lichamelijke en mentale rust en het verlichting kan geven aan klachten zoals vermoeidheid, stress en lichamelijke ongemakken.De Zwangerschapsmassage kan tot het einde van je zwangerschap en is bij je thuis, zodat je zelf de deur niet uit hoeft. Alle benodigdheden worden meegenomen.

Postnatale Massage

Een rustmoment voor jezelf na de enorme prestatie die je hebt geleverd. Even niet zorgen voor een ander, maar voor jezelf.Ga lekker liggen op de massagetafel en voel het warme waterkussen onder je. Deze past zich aan de vorm van je lichaam aan en het licht schommelende effect zorgt ervoor dat je makkelijker kunt ontspannen. Heerlijk om weer op je buik te kunnen liggen (ook als je borstvoeding geeft kan dit) Met massageolie wordt je hele lichaam gemasseerd en jij hoeft verder niets te doen. Als ritueel wordt je buik mee gemasseerd om deze zwangerschap af te sluiten.

Voor wie?

Deze ontspanningsmassage draagt bij aan een moment van rust en ontspanning in je (nieuwe) rol als moeder en draagt bij aan het herstel. Wil je mentale rust ervaren in deze vaak hectische tijd, dan is deze massage geschikt voor jou. Het hele lichaam wordt gemasseerd met natuurlijke massage olie maar de nadruk zal liggen op de schouders, nek en rug omdat deze vaak vermoeid en stijf zijn na de bevalling.Deze massage kan op elk willekeurig moment na je bevalling en wordt gegeven bij je thuis, zodat je zelf de deur niet uit hoeft en het tussen de (borst)voedingen door gepland kan worden. Alle benodigdheden worden meegenomen.Deze massage is uit te bereiden met een yoni steam sessie van 20 min – € 49,-. Deze sessie waarbij je wordt begeleidt in het vaginaal stomen helpt bij het helen van de baarmoeder, eierstokken en vagina en is een weldaad voor lichaam en geest. Je zit op een handgemaakte stoomkruk en met helende kruiden speciaal voor je uitgezocht mag je loslaten en ontspannen. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat dit een bijzondere ervaring is en weldaad voor het hele lijf (en hoofd).

Ontspanningsmassage

Laat je weg zakken op het warm waterkussen zodat je los kunt komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest. Aandacht en aanraking brengen ontspanning en laten je in contact komen met je lichaam. Even uit je hoofd en niets hoeven te doen, alleen te ontvangen. Met natuurlijke massageolie en etherische oliën wordt je hele lichaam gemasseerd met als doel het lichaam helemaal te laten ontspannen en klachten te verlichten.

Voor wie?

Wil je helemaal tot rust komen en even helemaal niets moeten? Dan is deze ontspanningsmassage een cadeautje aan jezelf. Het warmwaterkussen zorgt voor een diepere ontspanning en is extra prettig bij stijfheid en klachten in rug en schouders.
Female only 🙂

Tarief Massages

Duur 45 minuten: € 69,-  inclusief reiskosten* (nek, rug, schouders)Duur 75 minuten: € 79,- inclusief reiskosten* (full body)*Binnen 5 km gratis. Daarna reken ik: € 0,25,- per kilometer. Buiten de regio (Amersfoort/Baarn/Nijkerk) reken is € 25,- extra voor de tijd die ik investeer. Vraag naar de voorwaarden in je reservering.Parkeerkosten exclusief.Deze massage bij je thuis wordt altijd afgestemd op jouw persoonlijke wensen, om je helemaal op je gemak te laten zijn.Te reserveren bij Sandra op alle werkdagen behalve donderdag. Geef je voorkeur aan in de reservering. 

Boek nu