• Yoga Mission - Sandra Welten

    Herstel yoga

Herstelyoga voor mama en baby

Ivm Covid-19 andere invulling: 1 SESSIE BABYMASSAGE op Vrijdag 28 mei  & 11.00 – 12.00 uur.

Locatie natuurboerderij De Brinkhorst. Investering: € 32,50,- + optioneel online cursus module voor Herstel mama ( € + 25,-)

Waarom deze cursus?

Even een moment voor jezelf in deze intense periode is niet vanzelfsprekend, terwijl het juist prettig kan zijn om met een groep gelijkgestemden je geluk en onzekerheden te delen, je lijf weer aandacht te geven zodat je weet wat wel en niet kan én daarnaast leer je babymassage en oefeningen om samen met je baby te doen en je band met je kindje te versterken.

Waarom deze cursus voor mama en baby?

Het lichaam heeft een hele prestatie geleverd en in deze hectische tijd is het niet vanzelfsprekend om rust en balans te vinden en aandacht te besteden aan jouw lichaam. Het draagt bij aan herstel en het weer krachtig maken van het lichaam, energie opbouwen en het vinden van rust en balans in je rol als moeder. Én vooral de verbinding met andere mama’s is heel erg fijn.

Opbouw cursus

We bouwen kracht en flexibiliteit langzaam op en er is voldoende ruimte voor rust en ontspanning. Focus is simpele en effectieve oefeningen gebaseerd op Hatha Yoga en oefeningen voor jezelf én die je samen kunt doen met je baby. De houdingen worden altijd aangepast aan jouw lichaam en mogelijkheden op dit moment, met aandacht voor de buikspieren (diastase), bekkenbodemspieren en bekkengebied.Deze cursus bestaat uit drie sessies van een uur. 1 les is specifiek voor mama en baby samen (incl. babymassage), bij de andere 2 sessies sta jij zelf  centraal en deze sessies zijn zonder baby. Er is gelegenheid om tussendoor te voeden en te verschonen. Je ontmoet andere mama’s en er is ruimte voor vragen en het bespreken van eventuele ongemakken. De lessen worden gegeven in kleine groepen zodat persoonlijke aandacht gegarandeerd is.Starten kan vanaf 5 weken na je bevalling (tot je kindje kan kruipen) Bij een keizersnede geldt 8-10 weken rust. Heb je interesse, meld je aan of neem contact met me op