• Yoga Mission - Sandra Welten

    Herstel yoga

Herstelyoga voor mama en baby

Nieuwe cursusdata: vrijdag 29 oktober, 5 & 12 november van 09.45 – 10.45 uur.

Locatie Yoga Mission Hooglanderveen (voorheen Yoga Moment). Investering: € 77,50,- incl. flesje olie

Waarom deze cursus?

Even een moment samen genieten met je baby en bewust stilstaan tijdens deze mooie, maar intense periode is niet vanzelfsprekend. Terwijl het juist prettig kan zijn om met een groep gelijkgestemden je geluk en onzekerheden te delen, je lijf weer aandacht te geven zodat je weet wat wel en niet kan én daarnaast samen met je baby plezier te maken.

Waarom deze cursus voor mama en baby?

Je lichaam heeft een hele prestatie geleverd! Deze cursus draagt bij aan jouw herstel en het weer krachtig maken van het lichaam, energie opbouwen en het vinden van rust en balans in je rol als mama. De babymassage en baby-yoga geven je kindje ontspanning, plezier en helpt klachten zoals darmkrampjes en reflux verlichten. De babymassage en yoga-oefeningen zijn direct toepasbaar en heb je nog jaren plezier van. Aanraking van je kindje geeft ontspanning, rust en het is een fijn moment samen.

Opbouw cursus

We bouwen kracht en flexibiliteit langzaam op en er is voldoende ruimte voor rust en ontspanning. Focus is simpele en effectieve oefeningen gebaseerd op Hatha Yoga en oefeningen voor jezelf én die je samen kunt doen met je baby. De houdingen worden altijd aangepast aan jouw lichaam en mogelijkheden op dit moment, met aandacht voor de buikspieren (diastase), bekkenbodemspieren en bekkengebied.
Deze cursus bestaat uit drie sessies van een uur. Naast babymassage, baby-yoga en ontspanningsoefeningen voor mama en baby krijg je als mama ook uitleg over herstel van bekkenbodem, rug & buikspieren en ademhalingsoefeningen voor een ontspannen moederschap..
Er is gelegenheid om tussendoor te voeden en te verschonen. Je ontmoet andere mama’s en er is ruimte voor vragen en het bespreken van eventuele ongemakken. De lessen worden gegeven in kleine groepen zodat persoonlijke aandacht gegarandeerd is en we houden nog steeds afstand.
Starten kan vanaf 5 weken na je bevalling (tot je kindje kan kruipen) Bij een keizersnede geldt 8-10 weken rust. Heb je interesse, meld je aan of neem contact met me op.
Liever een privésessie of met een eigen groep? Dat is mogelijk, stuur me dan even een mail met je wensen naar sandra@yogamission.nl.