Yoga Mission - Sandra Welten

Hatha Yoga

Hatha Yoga

Je bouwt kracht en stabiliteit op in het lichaam en door de focus naar de ademhaling te brengen geef je de geest de mogelijkheid te kalmeren en rust te ervaren. Je kunt de aandacht naar binnen keren en controle krijgen en behouden over lichaam en geest.

Hatha Yoga is de meest traditionele vorm van yoga waaruit diverse andere vormen zijn ontstaan. Het is de meest bekende yogavorm in het Westen. Diverse yoga houdingen worden uitgevoerd, voornamelijk statisch waarbij je even in de houding bent en kunt focussen op wat je ervaart.We nemen voldoende tijd tussen de houdingen om rust te nemen en de verbinding weer op te zoeken met de ademhaling. Oefenen zonder prestatie staat centraal, we nemen de tijd om de houdingen aan te passen aan jouw lichaam zodat de les geschikt is voor iedereen.

Hatha Flow Yoga

Deze yogavorm heeft veel raakvlakken met hatha yoga alleen is deze les dynamischer waarin de ene houding overvloeit in een andere houding. Daardoor ook intensiever en energieker waarbij de focus ligt op zowel het versterken van lichaam en mind als op de ademhaling. Het tempo ligt wat hoger dan in een hatha les.

Hatha Yoga

Easy Flow Hatha

Deze les is heel laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. In het bijzonder geschikt voor mensen die een extra rustige en zachte yogales zoeken, ouder zijn en/of herstellende van een blessure. Iedere les wordt opgebouwd rondom diverse yoga thema’s en meditaties.

Voor alle vormen hatha yoga geldt: door de verschillende houdingen en ademhalingsoefeningen kan je energie weer gaan stromen en wordt je bewust van je eigen lichaam en mogelijkheden, zodat opgebouwde spanning en stress mag worden los gelaten.Bekijk het weekrooster welke les het beste bij je past.