• Yoga Mission - Sandra Welten

    Bevalcursus

Bevalcursus

Een prachtig proces waarbij voorbereiding het halve werk is. Kennis over het natuurlijke verloop en informatie over de mogelijkheden en keuzes die je hebt zijn hierbij essentieel. Het is DE gebeurtenis van je leven die je nooit meer vergeet, dus laten we er een prachtige birth-day van maken 🙂

Ik bied bevalcursussen privé of in kleine groepen aan. Privé kom ik aan huis en is de cursus op maat gemaakt en indien gewenst op basis van een bepaalde (hulp)vraag.

In groepsverband kun je de workshop ‘Voorbereiding Bevalling met partner’ volgen waarin ik jullie in 1,5 uur meeneem hoe je partner de bewaker van het proces tijdens jullie bevalling kan zijn. Praktische tools, ademoefeningen voor jullie samen, massage & kennis.

De eerstvolgende data voor deze workshops maandagavond 3 april van 20.30 – 22.00 uur & de volgende op zondagochtend 4 juni van 11.00 – 12.30 uur (max. 6 stellen). De workshop kan ook prima als opfriscursus of naast het volgen van de Zwangerschapsyogalessen die ik geef.

Jouw lichaam weet heel goed wat het moet doen tijdens een bevalling alleen is het essentieel dat je je lichaam goed kent en kunt anticiperen op het moment dat het anders loopt of de omstandigheden om je heen gewenst of desgewenst veranderen. Daarin neem ik je graag mee. Om je lijf te leren voelen is Zwangerschapsyoga een mooie aanvulling omdat je dan wekelijks zo’n moment voor jezelf en je kindje(s) creëert. Hoofd en lijf zijn namelijk één en je draagt nieuw leven in je wat alles meekrijgt: ontspanning, positieve gedachten maar ook stress en negatieve gedachten. Ik help je graag op weg om jouw ideale bevalling voor te bereiden en te mogen vertrouwen op jouw lichaam.

En partners….we doen geen yoga en geen gepuf tijdens de cursussen 😉 Het is laagdrempelig, praktisch en vooral heel fijn om samen voor te kunnen bereiden op dit life-changing event. Deze workshop wordt gegeven in Amersfoort Vathorst (bij Natuurboerderij de Brinkhorst, Wageningseberg 43).

Investering

Workshop ‘Voorbereiding bevalling met partner’ (1 sessie 1,5 uur): € 59,- per stel inclusief hand-out

Privé Bevalcursus aan huis: € 199,- (2,5 uur): € 199,- per stel inclusief hand-out, audio-oefeningen & toegang tot de online leeromgeving

Wonderful birth-day!

Vragen? Bel me gerust op 06-23214295 of stuur een e-mail naar sandra@yogamission.nl. Aanmelden kan via het aanmeldformulier. Volg je Zwangerschapsyoga dan kun je via je account in MomoYoga de workshop reserveren.

bevalcursus