• Yoga Mission - Sandra Welten

    Beval cursus

Bevalcursus
    Een prachtig proces waarbij voorbereiding het halve werk is. Kennis over het natuurlijke verloop en informatie over de mogelijkheden en keuzes die je hebt zijn hierbij essentieel. Het is DE gebeurtenis van je leven die je nooit meer vergeet, dus laten we er een prachtige birth-day van maken 🙂
Ik bied zwangerscaps,- & bevalcursussen privé of in kleine groepen aan (max. 4 stellen). Privé kom ik aan huis en is de cursus op maat gemaakt en indien gewenst op basis van een bepaalde (hulp)vraag. In groepsverband kun je deze zwangerschapscursus’ volgen samen met je partner waarin ik jullie in 2 uur meeneem hoe je partner de bewaker van het proces tijdens jullie bevalling kan zijn.
    Altijd is er tijd voor jullie, niet zweverig maar met humor en een cursus waar je je leven lang wat aan hebt. Dagelijks werk ik met zwangeren en mama’s en zie ik wat voor positieve impact een goed voorbereide bevalling kan hebben. Zowel in kennis maar ook in nuchtere manieren hoe je de regie houdt, je om kunt gaan met angst of spanning en mijn holistische blik hierop. Wat kun je verwachten en wat kun tijdens welke fase toepassen (als zwangere maar zeker ook als partner)?
Jouw lichaam weet heel goed wat het moet doen tijdens een bevalling alleen is het essentieel dat je je lichaam goed kent en kunt anticiperen op het moment dat het anders loopt of de omstandigheden om je heen gewenst of desgewenst veranderen. Daarin neem ik je graag mee. Om je lijf te leren voelen is Zwangerschapsyoga een mooie aanvulling omdat je dan wekelijks zo’n moment voor jezelf en je kindje(s) creëert. Hoofd en lijf zijn namelijk één en je draagt nieuw leven in je wat alles meekrijgt: ontspanning, positieve gedachten maar ook stress en negatieve gedachten. Ik help je graag op weg om jouw ideale bevalling voor te bereiden en te mogen vertrouwen op jouw lichaam. Dit doe ik door middel van gedegen informatie en kennis die ik met jullie deel aan de hand van illustraties zodat je snapt wat er in het lijf gebeurt, ademhalingsoefeningen, meditatie, mindfulness, ayurveda & massage. Ook de kraamtijd komt aan bod, want die wordt vaak onderschat!
    En partners….we doen geen yoga en geen gepuf tijdens de cursussen 😉 Het is laagdrempelig, praktisch en vooral heel fijn om samen voor te kunnen bereiden op dit life-changing event. Een gedegen en fijne cursus die ook als opfriscursus kan bij een volgend kind of na een eerdere bevalervaring waarbij je het nu anders wilt doen. Deze cursus wordt gegeven bij je thuis (privé) of in Amersfoort Vathorst (bij Natuurboerderij de Brinkhorst, Wageningseberg 43).
Info, Data & Investering lees je hier.
    Wonderful birth-day!
Vragen/Afspreken? Bel me gerust op 06-23214295 of stuur een e-mail naar sandra@yogamission.nl. Aanmelden kan via het aanmeldformulier. Volg je Zwangerschapsyoga dan kun je via je account in MomoYoga de cursus reserveren.bevalcursus