• Yoga Mission - Sandra Welten

    Cursus Babymassage

Cursus voor mama en baby

Data 3-weekse cursus Babymassage met Baby yoga in Vathorst:

Vrijdag 27, 3 en 10 februari van 11.00 – 12.30 uur

Woensdag 22 maart, 5 en 12 april van 09.30 – 11.00 uur

Vrijdag 16, 23 & 30 juni van 11.00 – 12.30 uur

Investering: € 89,00,- gehele cursus incl. flesje olie & babymassagekaart

(Vervolg) losse sessie Babymassage met Baby yoga:

Dinsdag 17 jan van 09.30 – 11.00 uur (WACHTLIJST) &

Woensdag 5 april van 11.30 – 13.00 uur .

Investering: € 27,50,- (wanneer je al eerder deze cursus hebt gedaan, we herhalen, leren nieuwe technieken en we maken plezier met versjes en baby yoga én live muziek op de handpan)

Waarom deze cursus voor mama en baby?

Even een moment samen genieten met je baby en bewust stilstaan tijdens deze mooie, maar intense periode is niet vanzelfsprekend. Terwijl het juist prettig kan zijn om met een groep gelijkgestemden je geluk en onzekerheden te delen, je lijf weer aandacht te geven zodat je weet wat wel en niet kan én daarnaast samen met je baby plezier te maken.Deze cursus draagt bij aan jouw herstel en het weer krachtig maken van het lichaam, energie opbouwen en het vinden van rust en balans in je rol als mama. De babymassage en baby yoga geven je kindje ontspanning, plezier en helpt klachten zoals darmkrampjes en reflux verlichten. De babymassage en yoga-oefeningen zijn direct toepasbaar en heb je nog jaren plezier van. De filosofie van deze Holistische babymassage is dat deze specifiek gericht is op onze leefwijze in het Westen. Aanraking van je kindje geeft ontspanning & rust, niet alleen voor je baby maar ook voor jou.

Opbouw cursus

Deze cursus bestaat uit drie sessies van 1,5 uur. Naast een volledige holistische babymassage, baby-yoga en ontspanningsoefeningen voor mama en baby krijg je als mama ook uitleg over herstel van bekkenbodem, rug & buikspieren en ademhalingsoefeningen voor een ontspannen moederschap. Zo kun je, passend bij jouw mogelijkheden van dat moment, je conditie langzaam opbouwen en je lichaam & mind versterken..Er is gelegenheid om tussendoor te voeden en te verschonen. Je ontmoet andere mama’s en er is ruimte voor vragen en het bespreken van eventuele ongemakken. De lessen worden gegeven in kleine groepen zodat persoonlijke aandacht gegarandeerd is (we volgen de basisrichtlijnen van het RIVM).Starten kan vanaf 4-5 weken na je bevalling (tot je kindje kan kruipen) Na een keizersnede is het advies 8-10 weken rust. Heb je interesse of vragen, meld je aan of neem contact met me op.Liever  met een eigen (Centering) groepje? Dat is mogelijk, stuur me dan even een mail met je wensen naar sandra@yogamission.nl. Of een privésessie met partner/moeder/vriendin. Dan kom ik aan huis en betaal je € 99,- voor de op maat gemaakte sessie van 1,5 uur. (ex. reis, en parkeerkosten).